színes roló

A roló jó hőszigetelő is

Azt már tudjuk, mennyire meghatározóak a megfelelő minőségű és beszerelésű nyílászárók a hőszigetelésben. A minőségükön múlik, hogy az utcát fűtjük-e télen, és klimatizáljuk nyáron, vagy tényleg a belső terünket.

Azonban, az árnyékolástechnikai megoldásokkal is tehetünk a hőszigetelés mértékének fokozásáért. Az ablaküvegen keresztül beáramló nyári napsugarak a meleget is közvetítik. Ugyanígy, a benti klímát csökkenteni tudják. Egy jó rolóval azonban tehetünk a hőszigetelés mértékének fokozásáért otthonunkban! A roló ablakra szerelve csökkenteni tudja az otthonunkba beáramlón hő és fény mennyiségét.

A nyári melegben ennek kiemelt jelentősége lehet, ilyenkor a roló gyakorlati haszna még nagyobb a számunkra. Gondoljunk csak az olyan évszakokra és napszakokra, amikor különösen szeretnénk elkerülni, hogy a nagy meleg, a túlzott napsugárzás megzavarja a komfortérzetünket és a pihenésünket. Ilyenkor még nagyobb egy roló értéke! Természetesen, már önmagáért az árnyékolásért is érdemes a rolót választani, azonban erre több megoldás is létezik.

A rolót persze több szempontból is érdemes választani, dekoratív elem is, számos otthon stílusvilágába könnyen beilleszthető, és még egyszerű is a felszerelése, valamint a kezelése. Akik unják már a függönyt, annak mosását, karbantartását és megjelenését, azok kifejezetten szeretni fogják ezt az árnyékolástechnikai megoldást! Nekik érdemes körülnézni a jobbotlet.hu oldalán a széles választékért és ötletes megoldásokért!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>