hinta és kislány

A gyerekek kedvenc játszótéri játéka, a hinta

A gyerekek kedvenc játszótéri játéka kétségkívül a hinta és ebben sok felnőtt is talán osztozik velük. Mivel nekünk is ezek voltak a kedvenceink, sokan talán még ma is szeretnek hintázni.
Nekem is van egy kis unokaöcsém, aki teljesen odavan a különféle játszótéri elemekért, és mivel egyke gyerek, ezért a szülei igyekszenek elhalmozni őt mindenféle különlegességgel: telerakták neki a kertet kert trambulinokkal, többféle hintával, homokozóval, ilyen-olyan kisautókkal stb.

Amikor náluk vagyunk, akkor én is gyakran játszom a gyerekkel, de az örök favorit és a verhetetlen kerti játék az minden kétséget kizáró módon a hinta nála is. Nekem azért szimpatikus az utóbbi, mert vannak olyan újfajta elemek, mint a fészek alakú hinta, ami sokkal biztonságosabb és ötletesebb módon kialakított eszköz, mint a korábbi darabok. Ebben a kisfiú sokszor el is alszik, sokkal kényelmesebben el is tud benne helyezkedni.

Bár neki van sajátja, de nem csak otthoni környezetben lehet ilyeneket találni, már több játszótéren is láttam hasonló elemeket, még az állatkert játszóterén is van egy nagyobbacska darab ebből a típusból.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>