árnyékolás

Árnyékolás egy prémium otthon esetében

Az évek alatt rengeteg lakásfelújításban és házépítésben vettem részt, amelyek nagyrészt prémium minőségű otthonok voltak. Ezt a csapatommal együtt valósítottam meg és hát elmondhatjuk, hogy számos egyedi kérést is teljesíteni kellett a tulajdonosok ötletei alapján.

Az egyik legutóbbi projektben az árnyékolás volt az a terület, amelyet egy gazdag vállalkozó különleges elképzelései alapján kellett összehozni. Mondani sem kell, hogy egy olyan luxus lakásról volt szó, amelyről a legtöbben álmodni sem mernek, így az árnyékolásnak az eszközei is egy magas színvonalat képviseltek.

Ebben az esetben konkrétan ez egy motorizált változatot jelentett, amely nem csak csodásan nézett ki, hanem automatizált volt és applikáción keresztül is lehetett vezérelni. Mivel egy nagyon elfoglalt üzletemberről volt szó, kiemelte, hogy számára az otthon töltött idő kritikus, ezért szeretné, hogy mindig optimális körülmények várják őt a békének ezen szigetén, amely majdnem az egyetlen hely számára, ahol igazán ki tudja magát pihenni. Ahhoz pedig, hogy ez megvalósuljon az ő esetében egy professzionálisan beállított árnyékolás kellett.

Ilyenkor természetesen az sem mindegy honnan szerzi be az eszközöket az ember, de a Daidalos által kínált termékek minősége ideálisnak bizonyultak ebben a történetben is, mint ahogy már sokszor máskor is tőlük vásároltam hasonló eszközöket.

Ebben az esetben tehát az árnyékolás volt egy rendkívül fontos szempont és valóban kiváló eredményt tudtuk elérni, mivel mind funkcióban, mind megjelenésben fantasztikus volt az általunk kiválasztott gyártmány, amelyről a Daidalos gondoskodott.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>