műfű árak, műfű focipályán cipő és labda

Milyen árban mozognak a magasabb árkategóriás műfüvek?

A műfű egyre elterjedtebb, egyre közkedveltebb, nem csak a kültéri használatban, hanem akár beltérben is, teraszokon is. Sokan érdeklődnek azonban afelől, hogy milyen műfű árak vannak ma a piacon. 

A műfű egészen olcsó áron is megszerezhető már, de ez persze jelent is egyfajta minőségbeli alacsonyságot is. Az ilyen műfű típusokon messziről látszik, hogy nem igaziak. Rikító zöld színüknél már csak borzalmas textúrájuk rosszabb. Ezeket a műfüveket lehet, hogy már 5000 forint per négyzetméter áron is megkaphatjuk, de számolnunk kell azzal, hogy nem fogunk túl magas minőséget kapni ezért cserébe. Már 8000-10000 forintos négyzetméteráron kaphatunk kedvezőbb minőségű, szebb megjelenésű műfüveket. Ezek a műfű árak közepesnek minősülnek. Az ilyen műfüvek többnyire kellemesebb, puhább műfű szálakból lettek szőve, színük is jobban hajaz az eredeti füvekre, még keverik is bennük a színeket, hogy még természetesebbek legyenek.
Ami emelheti a műfű árakat, az az, ha mondjuk extra strapabíró fű kell. Ezeket sok esetben akkor ajánlják, ha az igénybevétel is extra. Mondjuk, ha kisállatok vannak a háznál, vagy akkor, ha sportpályákra kerülnek majd. Ilyenkor jobban oda kell figyelni arra, hogy tartós legyen a műpázsit, akkor is, ha rugják, kaparják, harapják és ilyenkor megéri ezt választani, még akkor is ha magasak a műfű árak. De például a kisállatok esetén arra is figyelni kell, hogy ha belehempereg a pici ne sértse meg a szemét. Az ilyen típusú műfüvek már a 10000-13000 forintos árkategóriába esnek. Ez a négyzetméterár a legmagasabb az átlagos műpázsit piacon.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>