Tento papírtörlő

Környezetvédő és kényelmes Tento papírtörlő

A jelen globális környezeti helyzetben, mindannyiunk szeretne valamivel hozzájárulni, hogy ne rontsuk, hanem inkább védjük a környezetünket. A tőlünk telhető legtöbbet leginkább a saját életterünkben tudjuk megtenni.

Sok esetben pedig ezt szeretnék úgy elérni, hogy azért a kényelmünkből se kelljen sokat leadni. Azt gondolnánk, hogy ez így nem működhet, azonban az alábbi tanácsok minimális odafigyelést igényelnek, mégis nagy hatással vannak a környezetre. 

A legegyszerűbb módja, hogy a háztartásunk egy picit jobban támogassa a környeztet, ha szelektálunk. A szelektív szemétgyűjtés segít, hogy az újrahasznosítható anyagok valóban hasznosításra kerüljenek, illetve abban, hogy ezeket a szelektált hulladékokat a megfelelő módon dolgozzák fel, helyezzék el. 

Amennyiben kerttel rendelkezel, sokat segíthetsz a környezetnek, ha a konyhai zöldséghulladékokat komposztálod. Így az idővel egy tápanyagdús hummusszá bomlik, amiért a növények rendkívül hálásak lesznek. 

A konyhában az egyik legkényelmesebb dolog a papírtörlő. Nem kell mosni utána, bizonyos koszokat eredményesebben lehet feltakarítani vele és még az évi ablakpucolásra is alkalmas. Elsőre nem tűnik túl környezetbarátnak, hiszen jelentős hulladék képződik utána, azonban ha a megfelelőt használjuk, akkor megvásárlásával és használatával még segíthetünk is a környezetünknek.

Ilyen például a Tento papírtörlő. A cég számára fontos a fenntarthatóság és az erdő-védelem: minden felhasznált fa után másik négyet ültet. A Tento papírtörlő puha, 3-rétegű, strapabíró. Helyben készül, így a károsanyag-kibocsájtás is minimálissá csökken a szállítás során. A Tento papírtörlővel segítesz is a környezetnek és a kényelmed is megmarad.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>